CryptoHood.mk е првиот македонски крипто-портал кој ќе ја информира и едуцира македонската јавност за се што е поврзано со:

• Блокчејн (Blockchain) и,
• Криптовалути (Cryptocurrencies)

CryptoHood, модерниот Робин Худ е тука за да Ве:

ИНФОРМИРА преку CryptoHood.mk крипто-порталот
ЕДУЦИРА преку организирање на разни настани
• Помогне да ПРОФИТИРАТЕ преку крипто Купи-Продај платформа
• Пласира АНАЛИЗИ за можни варијанти за движење на цената на Bitcoin, Ethereum и други криптовалути
• Да ве израдува со HAPPY FRIDAY тип за криптовалута со голем потенцијал за профит
• Да Ви овозможи ПАЗАР (Marketplace) ПЛАТФОРМА на која што ќе можете да купувате и продавате добра и услуги користејќи ги криптовалутите како платежно средство