DEALSHAKER – The Game Changer

Најочекуваната и возбудлива вест за ONE COINER-ите, заедницата со над три и пол милион луѓе.

Новата платформа на ONE-LIFE eCommerce Platform, DEALSHAKER, е подготвена да започне со работа во наредниот месец и се смета за менувач на играта за целиот крипто-пазар. Причина? Поради повеќе од 77000 регистрирани бизниси и 97000 индивидуални трговци од 130+ земји кои ја прифаќаат ONE COIN како средство за плаќање.

За DEALSHAKER:

Dealshaker е онлајн место за тргување и рекламирање кое е давател на услуги за клиенти кои се негови членови. Платформата овозможува бизнис-до-клиент и клиент-до-клиент промоции за купување во комбинација со готовина (евра) и масовната криптовалута ONE COIN. Рекламите се групирани врз основа на географска област, бизнис категорија и тип.

DealShaker има за цел да ги поттикне сите кои сакаат да учествуваат во обликувањето на иднината на финансиите со користење на виртуелната масовна криптовалута ONE како размена на вредност.

Тимот DealShaker е предводен од неговата силна страст за одржлив развој на иновативна платформа, зајакнувајќи ја една од најбрзо растечките мрежи во светот кои трошат и продаваат во fiat (EUR) и криптовалути (OneCoin). Во свет кој брзо се глобализира, нивната цел е да стане центар за средби за љубителите на шопинг, авантуристи и за сите интернет корисници, кои бараат нешто ново да прават, без разлика каде тие се наоѓаат. Една платформа која располага со клиенти и трговци и им одговара на нивните потреби, каде што трговецот може да биде клиент и секој корисник може да продава.

Веб-сајтот DealShaker е лансиран во февруари 2017-та година од ONE Life Company. Во изминатите 18 месеци, повеќе од 150 милиони ONE COINS се користат као форма на плаќања. Onecoin е првата криптовалута која се користи за купување на стоки и услуги.

Од инсајдерски инфо, новиот дизајн на Dealshaker ќе биде објавен во наредните месеци и компанијата One Life се обидува да се натпреварува со AMAZON и EBAY (денешните најголеми пазари за е-трговија).

 

Главни карактеристики на Новата Платформа DealShaker:

Денес платформата DealShaker има повеќе од 150.000 понуди за зделки и е присутна во 130 земји.

-Удобно работење со компјутер и преку мобилна апликација.

-Интеграција со Фејсбук.

– Новата платформа е развиена за да работи како социјална мрежа, каде што можете да креирате групи, да испраќате фотографии, да ги коментирате постовите и да разговарате со пријателите.

– Трансакциите ќе бидат автоматски одобрени.

Онлајн пребарувачи како Google (кога барате производи, ќе понудиме слични производи по бренд во регионот).

– Рефундирање (од трансакцијата што ја враќаме во кодираната валута).

Процесот на KYC е поедноставен.

-Поврзете го Pay Pal системот за исплата .

-Ќе биде можно да се направи аукција.

– Системот за попуст “CoinBack” се генерира со купување со цел да се создаде поголема употребливост.

– Компаниите ќе бидат оценети според нивната продажба.

Google Map Locator е поврзан со публикации, што ќе ви овозможи да ја видите географската локација на понудата.

– Слични производи ќе бидат прикажани и на други места при разгледување на понудата, со што ќе се овозможи најдобрата цена.

– И многу повеќе…

Leave a comment