Главниот финансиски директор на Австралиската комонвелт банка, ја напуштил својата позиција за да се приклучи на EoS Token Developer Block.One

Роб Јесудасон, главниот финансиски директор на Австралиската комонвелт банка (CBA), ја напуштил банката за да се приклучи на блокчејн…