Водечките крипто берзи разговараат за иднината на крипто индустријата (видео)

На настанот Token2049 во март 2019-та година, водечките глобални крипто берзи се собраа за да разговараат за моменталната состојба…

Обединетите Арапски Емирати ќе разговараат за блокчејн и дигитални средства на 7-миот Светски владин самит

Министерството за финансии (MoF) на Обединетите Арапски Емирати (ОАЕ) ќе разговара за развојот на блокчејн и дигитални средства во…