Facebook го планира дебито за својата криптовалута на 18-ти јуни

Facebook е конечно подготвен да открие детали за неговата криптовалута под кодното име Libra. Во моментов објавувањето на белата…

Ирски универзитет ќе нуди блокчејн мастер студии по новото партнерство

Dublin City University соработуваше со технолошката мрежна компанија Technology Ireland ICT Skillnet да се создаде првата мастер програма во…

Водечките крипто берзи разговараат за иднината на крипто индустријата (видео)

На настанот Token2049 во март 2019-та година, водечките глобални крипто берзи се собраа за да разговараат за моменталната состојба…