Како да измешате BCH и да ги одржувате вашите трансакции приватни со Cashshuffle

Бидејќи блокчејн надзорот станува се повеќе распространет, крипто застапниците создадоа начини да ги направат дигиталните валутни трансакции по приватни.…

Сајбер криминалци украле вкупно 4,3 милијарди долари од криминал поврзан со крипто во 2019-та

Сајбер криминалци украле 4,3 милијарди американски долари од крипто берзи, инвеститори и корисници во 2019-та година. Блокчејн безбедносната компанија…

Како да станете блокчејн девелопер

Искусните блокчејн девелопери се редок луксуз, исто толку скапоцени како и биткоините што постојат на дистрибуираните ledgers што тие…