Биткоин драстично опадна под 3,900 долари, а вкупниот пазарен капитал е намален за 15 милијарди долари

Понеделник, 25-ти февруари – Првите 20 криптовалути забележаа остри промени на пазарот, известувајќи за тешки загуби во текот на…

Февруари е често добар за биткоин цената, дали ќе се повтори историјата и во 2019-та година?

Преглед Веројатноста биткоин да ја заврши својата четиригодишна победничка низа во месецот февруари во 2019-та година е висока, бидејќи…

Биткоин повторно паѓа под 3.600 долари, како и другите топ криптовалути со мали загуби

Недела, 27-ми јануари – повеќето од топ 20 криптовалути известуваат за мали загуби денес. Биткоин (BTC) повторно тргува под…