Трката помеѓу првите 15 криптовалути (видео)

Во ова видео, Youtube коринсикот TheRanker покажува како пазарната капитализација на првите 15 криптовaлути се менуваше од 2013-та до 2018-та година. Авторот употреби “една податочна точка од секоја недела, и ги систематизираше податоците помеѓу овие податочни точки”. Ова е една импресивна трка!

Leave a comment