Од OneCoin најавија дека наскоро ќе биде додадена на берза

Според извештајот на OneCoin Press:

“Компанијата OneCoin е горда да објави дека OneCoin криптовалутата (ONE) е само чекор поблизу до тоа да биде додадена на берза.

Компанијата спроведува долгорочен корпоративен план кој беше воспоставен како резултат на амбициозните цели на нејзиниот основач и визионер, Руја Игнатова.

Ве молиме да бидете информирани дека развојот и лиценцирањето на платформата за размена се спроведува навремено. Берзата ќе ги комбинира услугите за дознаки и размена. Во моментов, се случува последната ревизија на платформата и техничката поврзаност со Централната банка.

Ние исто така би сакале да напоменеме дека трговците кои се дел од центарот за интерактивна трговија DealShaker, и нивната безбедност, се примарна грижа на релевантните тимови.

Ние нема да дозволиме лансирање на берза што не е апсолутно безбедна и која ни одговара. Ние сме речиси и во позиција да им дадеме на уважените трговци на DealShaker она што им било ветено и дури уште повеќе.

Покрај тоа, дошло до нашето внимание дека неодамна се чини дека постојат различни погрешни толкувања за тоа кои се идните чекори на корпоративната стратегија кои се чини дека предизвикуваат непотребни проблеми меѓу нашите корисници.

Со сегашното соопштение за медиумите, компанијата има за цел да одговори на сите прашања и да објасни сè што не можеше да биде доволно јасно до овој момент.”

За OneCoin – Onelife

Мрежата OneLife (OLN) е растечка глобална мрежа која е родена од брендот OneCoin криптовалутата. Мрежата има дигитална платформа со уникатен екосистем на софистицирани производи и алатки за социјално вмрежување кои им помагаат на членовите да постигнат финансиска независност.

Членовите уживаат пристап до низа програми за е-учење кои им помагаат да применат финансиска теорија во пракса. Ова им овозможува да ги разберат, фармаат и да тргуваат со криптовалутите и да направат безбедни, ниски трошоци, прекугранични трансакции.

Нашата визија е да обезбедиме решенија за алтернативно плаќање и еднаков пристап до финансиско образование за луѓето ширум светот. OneLife мрежата ги прави финансиските трансакции и трговијата побезбедна, полесна и достапна за секого на интернет. Нивниот екосистем на виртуелни алатки и услуги има потенцијал да отвори нови економски пазари за прекугранична трговија и да го стимулира економскиот раст.

Leave a comment