Милиони во профит за сите: тоа е сега можно со овој стартап!

Секој човек од работничката класа сонува да го стори тоа: да работи само една година и да донесе дома еден милион долари. Ова е ветувањето направено од фирмата за финансиски технологии од повеќе милиони долари, Profitcoins.io. Таквите храбри тврдења треба да се тестираат.

Што е Биткоин?

Биткоин е првата легитимна дигитална валута во светот. Да се биде целосно дигитален значи нема белешки или монети. Сепак, мрежата овозможува размена на вредност на ист начин како и доларот или фунтата. Системот на Биткоин се потпира на низа блокови, од кои секој содржи податоци за трансакции кои се појавуваат на мрежата. Овој блокчејн е речиси невозможно да се прилагодува, што го прави системот многу безбеден.

Мрежата има јасен сет на правила кои им даваат на секоја единица на Биткоин (BTC) парични својства. Секоја “монета” може да се потроши само еднаш, а вкупната понуда е фиксирана на 21 милион. Овие правила се спроведуваат од најголемата мрежа на компјутери што некогаш се познати на човештвото. За да се изменат правилата на било кој начин, потребно е да се инвестира доволно компјутерски хардвер за да се надминат другите учесници во мрежата. Притоа, мрежата (и сите специјализирани хардвери купени за милиони долари од страна на напаѓачот) ќе бидат бескорисни. Таквиот напад би бил толку скап што никогаш не се случил, и е многу малку веројатно дека некогаш ќе се случи.

Луѓето од целиот свет се возбудени од можноста да користат валута која нема врски со било која нација, банка или влада. Бидејќи се строго ограничени во снабдувањето, луѓето исто така веруваат дека цената на секој BTC ќе продолжи да расте во иднина. Ова создаде култура на огромни шпекулации околу Биткоин.

Што е Profitcoins.io?

Едноставно кажано, Profitcoins.io е неизмерно профитабилен систем на автоматизирано крипто тргување. Тој беше креиран од тим од искусни експерти на берзански пазар, со помош на професорот Дејвид МекКој од Универзитетот Кембриџ. Самиот стартап е основан во пролетта 2017-та година, со цел да го збогати обичниот народ како тебе и мене.

Доктор Меккој го разви првиот алгоритам за тргување со криптовалути во светот. Користејќи ја оваа патентирана технолошка иновација, секој може да оствари огромни профити преку тргување со Биткоин и други дигитални средства. Најдобриот дел: Profitcoins.io.io не бара знаење за криптовалути, крипто пазарите или тргувањето. Алгоритмот се грижи за сè место корисникот!

Веќе во светот, илјадници луѓе почнаа да тргуваат со полно работно време користејќи Profitcoins.io.

Како функционира Profitcoins.io?

По правењето депозит, што сите корисници треба да направат е да го притиснат копчето “старт” и Profitcoins.io почнува да тргува во нивно име. Целосно е автоматизиран и не бара од корисниците да се логираат за да генерираат профит без ризик.

Идејата зад Profitcoins.io е едноставна. Таа се потпира на природните можности за арбитража помеѓу различните крипто берзи. Кога трговецот нуди да го продаде Биткоин по една цена, а друг нуди да го купи за повисока цена, постои можност да се профитира со извршување на тргувањата во исто време.

Бот за тргување во срцето на Profitcoins.io ги анализира цените на различните дигитални средства на различни берзи. Потоа ги идентификува можностите за арбитража и ги прави тргувањата за корисникот. Тоа е сè што има да се каже. Идејата не е ништо ново, сепак, автоматизирајќи го сето ова, сигурно е!

Зошто Profitcoins.io работи?

Единствениот, патентиран алгоритам за тргување има пристап до дигитални валутни податоци и, користејќи го ова, може да идентификува кога цените се различни на различни трговски центри.

Професор МекКој објаснува како алгоритмот работи во смисла на лаик:

“Сите се сеќаваат колку беа среќни нивните родители кога се враќале дома со добра оценка од училиште. За повеќето од нас, добра оценка значеше среќни родители. Исто како што лошата оценка ќе резултира со несреќни или лути родители.

“Во текот на нашето образование, станува пошироко разбрано дека добри оценки ќе ги направат нашите родители да се чувствуваат позитивно, а лошите оценки ќе ги направат да се чувствуваат негативно.

“Слично на тоа, Кембриџскиот алгоритам кој го користи Profitcoins.io знае како ќе се однесува цената на Биткоин. Тој пристапи до повеќе од 3 милијарди историски податоци за цените, ги препознава сличностите и дејствува подобро од било кој експерт досега. Затоа толку многу луѓе заработуваат повеќе со Profitcoins.io отколку што некогаш го правеа на нивните претходни работни места.”

Можете да се регистрирате на Profitcoins.io тука.

Leave a comment