Етериум техничка анализа 11.6.2019

Здраво на сите добредојдовте во мојата анализа за етериум спрема долар. Во моментов етер има техничко тело која е доста булиш за цената на етер но за да се потврди треба етер да го сруши отпорот на цената од 255 долари. Ако етер се крене над 255 долари тогаш имаме голема шанса за следниот таргет на етер а тоа е 300 долари.

Исто во техничкото тело имаме и inverse head and shoulder но за да се конфирмира мора цената да се крене над 255 долари.

Во случај етер да падне под претходната подршка на цената може да видиме 210 долари или фибоначи зоната од 38.2 каде што јас би бил потенцијален купувач.

Заклучок трендот е непроменет и останува булиш. Биковите мора да ја кренат цената над 255 долари за да докажат на маркетот дека се спремни за нови височини во цената на етер.

Leave a comment