Добијте детални статистички податоци за вашата омилена криптовалута од Bitinfocharts

Имањето пристап до сигурни и детални статистички податоци треба да биде приоритет за секој крипто трговец и инвеститор. Bitinfocharts е бесплатен и богат извор на крипто статистики кој ви нуди можност да споредите десетици дигитални монети со бројни индикатори.

Платформа која следи повеќекратни индикатори за водечки монети

Bitinfocharts ви овозможува да ги следите цените на водечките криптовалути, вклучувајќи го и bitcoin cash (BCH). Онлајн платформата има посветена страница со детални табели за првите 7 дигитални монети со важни показатели како што се пазарниот капитал и обемот на трансакција.

Веб-страната, исто така, содржи две табели со статистика, од кои едната е истражување на корелација помеѓу различни валути. Другата табела покажува како цените корелираат со различни фактори, како што се на пример профитабилноста на фармањето и хашовите.

Почетната страница на Bitinfocharts.com може да се постави како што ви одговара и можете да ги изберете дигиталните средства што сакате да ги следите. Платформата прикажува информации за секоја криптовалута што сте ја одбрале. Ги повлекува цените од различни извори, вклучувајќи ги P2P пазарите и пресметува просечна цена.

Колоната на секоја криптовалута го прикажува нејзиниот пазарен капитал во американски долари, дневниот број на трансакции и нивниот час, просечната и средната вредност на трансакцијата. Вие исто така ќе можете да дознаете колку bitcoin cash е испратен во последните 24 часа, во BCH и USD.

Bitinfocharts испитува многу други индикатори, вклучувајќи ја и тежината на фармање, профитабилноста и хашот. Вие исто така ќе можете да ја најдете и листата на првите 100 најбогати биткоин адреси, број на активни адреси во 24-часовен период и 100-те најголеми трансакции.

Друг извор на веродостојни статистички податоци за bitcoin cash (BCH) и bitcoin core (BTC) е страницата на Bitcoin Charts развиена од Bitcoin.com. Ви обезбедува уште повеќе увид во индустријата и корисни информации за BCH пазарот, неговата активност, како и други економски показатели и технички детали, како што се стапката на инфлација и output обемот.

Leave a comment