Дали ONECOIN е подготвен да биде пуштен во јавност? ICO откриено од Константин Игнатов

Константин Игнатов – шеф на раководната група во Софија и капетан на GLG ја најави веста!

На неодамнешниот настан за OneCoin одржан во Аргентина, Константин Игнатов потврди дека OneCoin е подготвен да оди јавно. Јужноамериканската топла го поздрави Константин со неверојатно добредојде.

Компанијата работи на нови стратегии за преземање на Onelife кон следното ниво.

OneCoin го создаде GLG како стратегија за поставување на мрежата на професионална основа и за креирање на лидерство преку реструктуирање, изјави Константин за присутните. Активноста на OneCoin во Јужна Америка расте многу брзо и брои околу 360.000 членови, што би можело да се зголеми во трите наредни месеци.

Објавена е новата платформа DealShaker. Некои од алатките на новата платформа ќе вклучуваат интеграција со социјална мрежа, корисниците и трговците може да се приклучат на групи, аукциите се интегрирани, cashback за шопинг со Coinback, пребарувач, целосна функција за пребарување, рецензии за трговците, листата на дилери според рецензии , географски локатор и поддршка за Google Map, одобрението за трговци ќе се прошири и многу повеќе …

Освен тоа франшизата на DealShaker станува можна за локалните пазари со опции за локален јазик, локална валута плус монети, локална таксена структура, прилагодени за секоја заедница.

Новите курсеви за е-учење за законот за понуда на монети ќе бидат додадени на платформата Oneacademy.eu, која е платформа за образување и подучување на членовите на Onelife.

Константин Игнатов повтори дека германските истражители “не најдоа ништо лошо” со OneLife по неколку месечни истраги. Тој, исто така, наведува дека “IT тим” потврдил дека OneCoin ги има “сите карактеристики” на блокчејн. Подготвен е документ кој ги поддржи тврдењата на Игнатов и беше споделен на екранот за присутните, но не беше наведен неговиот извор.

Кога Onecoin оди јавно? Конечно, веста дека OneCoin е подготвена да излезе јавно оваа година.

OneCoin ICO ќе има четири етапи и ќе бидат понудени OFC bundles во текот на четирите етапи, почнувајќи од 8-ми септември 2018-та година. Четвртиот период на OFC пакетот завршува на 7-ми јануари 2019-та година.

  • Првиот круг од ICO ќе започне на 8-ми септември – неколку информации и време за кампањата.
  • Вториот круг започнува на 8-ми октомври – секој што купува еден од 4-те пакети ќе добие многу OFC и 50% бонус на сето тоа.
  • Третиот круг започнува на 8-ми ноември – секој што купува еден од 4-те пакети добива многу OFC и 40% бонус.
  • Четвртиот круг започнува на 8-ми декември – секој што купува еден од 4-те пакети добива многу OFC и 30% бонус.

Односот помеѓу OFC и OneCoin сè уште е нејасен. OFC bundles им се нудат на филијали и на јавноста до 7-ми јануари 2019-та година. Што понатаму? Тогаш презентацијата на Константин заврши.

 

 

Некои корисни веб-сајтови за Onecoin екосистемот:

 

www.onecoin.eu

 

www.onelife.eu

 

www.oneacademy.eu

 

www.dealshaker.eu

 

www.oneforex.eu

 

www.oneworldfoundation.eu

Leave a comment