Водечките крипто берзи разговараат за иднината на крипто индустријата (видео)

На настанот Token2049 во март 2019-та година, водечките глобални крипто берзи се собраа за да разговараат за моменталната состојба на крипто индустрија преку нивните видувања.

Учесници:

Кајвон Пирестани – Раководител на институционална продажба – Coinbase

Тед Лин – Главен директор за развој – Binance

Крис Ли – CFO – Huobi

Џаспер Ли – управен директор – eToro

Карен Чен – ко-основач и извршен директор – Coinsuper

Алекс Верн – извршен директор – IDEX (Aurora Labs)

Leave a comment