Вовед во тргување епизода 3 (Ценовна подршка и отпор)

Главни работи од видеото:

  1. Ценовна подршка и отпор се најкористени алатки во тргување
  2. Субјективна работа е како се поставуваат
  3. Ако цената ја допира одреден опсег 2-3 пати се смета за јака подршка/отпор
  4. Повеќе од 4 пати допирање на цената можно е да се направи брејкоут

Leave a comment