Вовед во тргување епизода 2. Што се јапонски свеќи?

Продолжуваме со серијалот наречен вовед во тргување и како да профитираме со јапонски свеќи. Во видеото покриваме:

Историја за јапонските свеќи

Што репрезентираат јапонските свеќи

Основни шеми во тргување со јапонски свеќи

Ви се допадна видеото? Не заборавајте да ставите лајк и ако сакате да научите да тргувате слободно придружете се на фб групата или дискорд.

Leave a comment