Вовед во тргување епизода 1

Што е техничка анализа и како се применува во тргувањето?

Добредојдовте во серијалот за вовед во тргување во кое ќе дискутираме за што е техничка анализа и како може да се применува во маркетот за да профитираме од овој вид на анализа.

ВНИМАНИЕ, ова е прв дел од серијалот од вовед во тргување, ако сакате да видите повеќе видеа, споделете го видеото и направете субскрајб на каналот.

Група за дискутирање за тргување на ФБ.

Телеграм

Дискорд

Leave a comment