Блокчејн Остров 2 | Како Малта станува глобален главен град на крипто (видео)

Тимот на Cointelegraph повторно патува на Малта и известуваат за промените на островот. Дознајте за инвестициите во криптовалути, блокчејн образованието на Универзитетот во Малта, лиценцата MFSA, работните бизниси, Управата за дигитални иновации во Малта, блокчејните самити и конференции.

Leave a comment