Биткоин техничка анализа 24.07.2017

Здраво дечки денеска правам мал апдејт на мојата претходна анализа.

Значи биткоин падна под 9900 и сега пробува да се крене над таа цена. На индикаторите имаме нешто што се вика hidden bullish divergence каде што правиме повисока цена од претходната но индикаторот прави lower low. Тоа во техничка анализа ни кажува дека има шанса за зголемување на цената но биткоин треба да се врати над 10100 за да имаме конфирмација дека трендот дека е променет. На сликата подоле може да видите информации за што гледам и како може да се игра наредните денови.

П.С ако сакате да бидете дел од крипто групата за тргување следете го следниов линк.

Leave a comment