Биткоин техничка анализа 23.07.2019(Видео)

Битката помеѓу мечките и биковите продолжува кој ќе победи?

Погледнете го моето видео за цената на биткоин во наредните денови и викенд.
Погледнете го и споделете го со вашите пријатели

Не заборавајте да ставите лајк и да го споделите со вашите најблиски.

Leave a comment