Биткоин парабола споредба 2017 наспроти 2019

Здраво дечки сакам да направам една споредба на параболата од 2017 и сега. Погледнете го фракталот објективно без никакви емоции и ќе видите дека во моментов биткоин прави нешто што се вика Bear pennant. Како да се тргува ова. Биткоин треба да падне под 9500 долари за да го потврди ова техничко тело и таргетот би бил 7500-7800.

Не верувате еве погледнете го претходниот фрактал.

2017
2019

Leave a comment