Биткоин недела (видео)

Биткоин порасна од 6,300 до 8.200 долари за само три дена. Во петокот загуби 1000 долари. Биткоин не видел таква нестабилност многу долго време. За да разбереме што се случува со пазарите, прашавме неколку експерти. Разговаравме со тинејџерскиот биткоин милионер Ерик Финман, аналитичарот Најем Аслам и основачот на Morgan Creek Digital Ентони Помплиано.

(Видеото е превземено од Cointelegraph.com)

Leave a comment