Апдејт на крипто пазарот: EOS, Bitcoin Cash, Tron (TRX), ADA и анализа на цени

  • Вкупниот пазарен капитал веројатно се подготвува за искачување над нивото од 135,00 милијарди долари.
  • Цената на ЕОS добива интензитет и наскоро може да ја помине границата од 3,00 долари.
  • Цената на Bitcoin Cash тргува со над околу 160 долари, со моментална граница до 165 долари.
  • Цената на Тron (TRX) се покачи 20% и го собори отпорот од 0.0300 долари.
  • Cardano (АDA) доби покачување од 8% и ја помина границата од 0.0500 долари.

Tron (TRX) неодамна се зголеми за повеќе од 20% и ја расчисти бариерата од 0.0300 долари. Биткоин, BCH, Ethereum и altcoins како EOS и Cardano (АDА) би можеле да добијат покачување на цената.

Анализа на цената на Bitcoin Cash

Цената на Bitcoin Cash се враќа над 160 долари по краткотрајното опаѓање. Сепак, BCH / USD се соочува со многу пречки идејќи по нагорна линија, почнувајќи со 164 и 165 долари. Главниот отпор е нивото од 170 долари.

Од друга страна, ако има надолна корекција под 160 долари, цената може да се намали кон нивото од 155 долари. Клучно е да не опадне на нивото од 150 долари.

Анализа на цената на EOS, Tron (TRX) и ADA

Цената на ЕОS се стекна со покачување од 2,80 долари. Купувачите беа успешни во туркање на цената над границата од 2,90 долари. Ако купувачите продолжат вака, цената може да се покачи над бариерата од 3,00 долари.

Тron беше еден од најдобрите изведувачи во последно време, поради покачувањето од 20% и го собори отпорот од 0,0250 и 0,0280 долари. Уште поважно, цената на TRX ја расчисти бариерата од 0.0300 и може да продолжи да се движи нагоре.

Цената на Cardano неодамна стекна повеќе од 8% и ги сруши нивоата на отпор на 0.0520 и 0.0540 долари. АDA сега тргува над 0,0520 долари и дури може да ја пробие границата од 0.0550 во блиска иднина.

Гледајќи ја часовната табела на вкупниот пазарен капитал на сите криптовалути, постои добра шанса нивото од 132,00 милијарди долари да биде пробиено. А пробивот над 135.00 милијарди долари би можел да го расчисти патот за повеќе добивки од BTC, ЕТH, tron, litecoin, ripple, ЕОS, АDА, NEO, ICX и други altcoins во блиска иднина.

 

Leave a comment