Анализа на крипто маркети и новости со КриптоСтеф

Здраво дечки после долга пауза се враќам пак со ново видео на мојот канал. Во следното видео откривам колку профит сум направил во крипто маркетот, новости со каналот и веќе во продукција видео за вовед во тргување епизода 2 јапонски кандели.

2 Comments

  • SuperMitre
    Posted February 4, 2020 2:08 am 0Likes

    Интересно.
    Исто така, сега е топ и од техничка страна (звук итн.)

Leave a comment